in de jaren 80 was te tijd van de illegale radiostations

radio pantera begon in de jaren 80 als illegaal radiostation in de spelverstraat 34 te 3740 bilzen

ze zonden uit op 104.1fm  en radio pantera was een radio voor en door de mensen van bilzen en omgeving

radio pantera was geliefd in bilzen en hadden veel vertrouwen in hem met leuke muziek

toen in 1996 er beslist werdt om te stoppen zo gingen er enkele jaren over en hoorden we nooit niets meer op die mooie 104.1fm tot opheden ik (johan fraussen) op het idee kwam voor op 7april 2019 radio pantera terug nieuw leven in te blazen en nu webradio www.radiopantera.eu is ontstaan is

nu wat de bedoeling is van radio pantera is dat we ooit de luisteraars van bilzen en omgeving terug krijgen en ook nog het andere publiek buiten bilzen zoals hasselt kiewit zolder brugge enz…………….als luisteraars te krijgen en ook wereldwijd

luister gezellig mee naar www.radiopantera.eu  met meest recente nederlandse muziek